Blog: Nu beschikbaar: Album Informatie voor iedereen en Zoekfunctie voor Supporters!

Album Informatie pagina’s zijn nu te benaderen voor iedereen die gebruikmaakt van Jaarlijst.nl. Op die nieuwe pagina’s kun je eenvoudig een score toevoegen, daarnaast vind je er (indien beschikbaar) de gemiddelde score van het album op Jaarlijst.nl, album-streams en verkooppunten en -prijzen van het album.

De Zoekfunctie is ook zojuist geactiveerd voor alle Supporters. Zij kunnen via het hoofdmenu aan de linkerkant een zoekopdracht ingeven. De resultatenpagina bevat vervolgens een overzicht van de gevonden scores, albums en artiesten.

Hieronder vind je screenshots van de nieuwe functionaliteiten en pagina’s.

jl_album

Album Informatie: beschikbaar voor iedereen

jl_search

Zoekfunctie: beschikbaar voor alle Supporters.